Добре дошли в "Кепитал Маркетс"- партньор на

MIG BANK за България

"Кепитал Маркетс" е партньор на MIG BANK - най-голямата швейцарска банка, специализирана в брокерските услуги за търговия на Форекс пазара за физически лица и институционални клиенти.

 

Ние в "Кепитал Маркетс", като партньор (White Label) на MIG BANK за България, предлагаме на нашите клиенти мощна търговска платформа МТ4, най-висока ликвидност, автоматизирано изпълнение на поръчките в милисекунди без вмешателство на брокера (no dealing desk), най-добри пазарни цени, най-добри условия и най-ниски спредове, професионален технически анализ и много други преимущества.

 

Нашият революционно нов прозрачен модел на дилинга, изключва кaквито и да било конфликти на интереси, давайки 100 процента гаранция за честност и прозрачност при изпълнение на ордерите на нашите клиенти.

 

Като търгувате с нас Вие търгувате с подкрепящята ни надеждна швейцарска банка без вмешателство на дилъри, без ре-котиране и без каквито и де е ограничения във Вашата търговска стратегия. Нашата мисия е да сме сред най-добрите Форекс брокери в света. Ние Ви осигуряваме най-важното условие - увереност.